Tulopäivä

Tulopäivänä saapuminen
klo 15.00 jälkeen
(ellei toisin ole sovittu)

Avain löytyy mökin ovesta,
koska meillä ei ole vastaanottoa.

Mökkien sijainti/
osoitteet löytyvät tästä 

HYVÄ TIETÄÄ

Vuodevaatteet, siivous ja lisätunnit
Omat lakanat ja pyyhkeet voi itse tuoda mukaan tai vuokrata meiltä. Lakana- ja pyyhesetit hintaan 15 €/henkilö. Asiakas huolehtii itse mökin siivouksesta loma-aikana ja sen päättyessä. Meiltä voi myös ostaa lisäpalveluna loppusiivouksen. Hinnat ovat 60 € / 80 € / 130 €. Hinta riippuu mökin pinta-alasta. Huonosti siivotusta mökistä lähetämme jälkilaskun sekä jälkilaskutuslisän (20 €). Siivousohjeet löydät täältä.

Lisäpalveluna varaustilanteesta riippuen oleskeluaikaa voidaan pidentää tulopäivästä tai lähtöpäivästä. Hinta on 10 €/lisätunti ja kesäsesonkina on 20 €/lisätunti. Lisätunteja kannattaa kysyä varauksen yhteydessä.

Mökkien hanavesi
Jokaisessa mökissä on yhteinen vesikaivo. Vesi tulee lähteistä ja on juomakelpoista. Kuivat ja kuumat kesät voivat aiheuttaa veden loppumisen kaivosta. Tälle asialle emme voi tehdä mitään. Tästä syystä pyydämme käyttämään vettä säästeliäästi kesäkaudella. (Jos aiot tuoda kylpyammeen, lue kohta kylpyammeista ja uima-altaista).

Paljut ja muut altaat
Paljun tuomisesta on ilmoitettava meille varauksen yhteydessä. Omien paljujen ja muiden vastaavien altaiden täyttäminen mökkien hanoista on ehdottomasti kielletty!  Kaivoista voi vesi loppua kesken tai pumppujen liika kuormitus voi aiheuttaa rikkoontumisen. Tästä luvattomasta toiminnasta voi aiheutua tuhansien eurojen korvausvastuun. Paljujen sekä muiden altaiden täyttäminen ainoastaan merestä. Fun Vuokraamo tarjoaa vuokrapaljuja sekä muita vesileluja kilpailukykyisillä hinnoilla. Pyhtään Vuokramökkien asiakkaat saavat vuokrapaljusta tarjoushinnalla. Lisätietoa osoitteesta: www.funvuokraamo.fi.

Lokakaivo
Jokaisella mökillä on oma lokakaivo. Jos pöntössä alkaa vedenpinta nousta, niin lokakaivo on todennäköisesti täynnä. Tässä tilanteessa soittakaa heti numeroon +358 400 650 677 (yöaikaan klo 22-07 laittakaa viesti).

Lämmitys & Lämminvesivaraajat
Suurimmassa osassa mökeistä on sähkökäyttöinen lämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Sähköpattereissa on säädin lämpötilan valitsemiseen. Lisäksi WC-tiloissa ja pesuhuoneissa on lattialämmitys. Säädin löytyy huoneen seinästä. Sen sijaan Mökki 2:ssa on olohuoneen seinässä säädin, joka säätää olohuoneen pattereita. Jokaisessa mökissä on lämminvesivaraaja. Ilmalämpöpumppu on kätevä tapa lämmittää talvella mökkiä ja kesällä viilentää. Takka löytyy jokaisesta mökistä. Jos olet epävarma takan käytöstä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Lähtöpäivänä talvikaudella sähköpatterien tiputtaminen 10 asteeseen sekä lattialämmityksien tiputtaminen minimiin on ekoteko!

Mökki 19 & 18, lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö. Maalämpö järjestelmä lämmittää niin mökin kuin käyttövedenkin. Jos mökissä on liian kylmä, ottakaa meihin yhteyttä! Omatoiminen säätäminen on ehdottomasti kielletty. Mökissä 18 ei ole lämminvesivaraajaa, mutta mökki 19 on varalla varaaja.

Lemmikit
Lemmikeistä on ilmoitettava varausta tehdessä. Suosittelemme, että matot siirrettäisiin sivuun, ennen lemmikin tuomista sisälle. Näin vältytään, että mattoihin kertyisi paljoa karvaa ja likaa lemmikeistä. Lemmikin jäljet sekä karvat on itse siivottava, vaikka siivouspalvelu olisikin ostettu. Lemmikkejä ei saa päästää sängyille eikä sohville. Pinnat on käytävä läpi huolellisesti esimerkiksi tarrarullalla, jotta mahdolliset karvat lähtevät huonekaluista. Matot on pöllytettävä tarkemmin lemmikin karvoista. Jos lemmikistä irtoaa paljon karvaa, suosittelemme poistamaan matot mökin lattioilta. Tämä toimenpide vähentää mattojen karvoittumista merkittävästi sekä helpottaa siivoamista. Veloitamme Lemmikin jälkien siivoamatta jättämisestä kaksinkertaisen siivousmaksun sekä jälkilaskutuslisän (20€). Katso siivousohjeet tästä.

Jätepisteet
Asiakkaat hoitavat itse roskat jätepisteisiin, jotka on merkitty aluekarttaan. Aluekartta löytyy mökin ilmoitustaululta. Jäteastioiden täyttyessä, nostakaa roskapussit astian päälle. Pahvilaatikot olisi suotavaa jättää erikseen jätepisteen sisäpuolelle rikottuna. Lajitetuille jätteille on lähin kierrätyspiste Siltakylän K-Market pihalla.

Polttopuut
Kuuluvat mökin hintaan, joten takan käyttö on talvella suotavaa. Mökeissä 2, 17 ja 5. mökkien rantasaunassa löytyy puilla lämmitettävä kiuas.

Soutuvene
Kuuluu mökin hintaan. Ankkureita veneen varustukseen ei kuulu. Pelastusliivejä mökistä löytyy 2-3 kappaletta. Muistakaa aina vetää vene mahdollisimman ylös ja sitoa vene tiukasti esimerkiksi puuhun käytön jälkeen. Meri on arvaamaton ja veden pinta voi nousta yön aikana jopa metrin. Veneiden käyttökausi on 7.4.-7.11. välisenä aikana. Aikaväli on viitettä antava ja tämä voi vaihdella vuosittain sekä jäätilanne voi vaikuttaa käyttökauteen. Muuna aikana soutuveneen käyttö on kielletty ilman omistajan lupaa. Vuokraamme sähköperämoottoreita hintaan 10 €/päivä. Minimi vuokra-aika on 2 vuorokautta.

Kalastus
Kalastukseen tarvitaan yleinen kalastuslupa. Kalastusluvan voit ostaa R-kioskeista tai netistä. Paikallisen Tuuskin kalastustoimikunnan luvan voit kysyä meiltä. Ainoastaan myymme kalastuslupaa ennakkoon ja vain pankkisiirrolla.

Pilkkimiseen ei tarvita lupia, kunhan käytössä on vain yksi väline. Talvikaudelle Tuuskin kalastuskunta ei myy lupia koukkukalastukseen eikä usemman välineen käyttöön ulkopuolisille. Verkko- ja katiska merkeistä voi kysyä info@pyhtaanvuokramokit.fi.

WiFi-yhteys
Lähes kaikista mökeistämme löytyy WiFi-yhteys. Munapirtin saaressa on ajoittain erittäin huonot yhteydet. Tästä syystä puhelinverkko ja nettiyhteys voivat ajoittain pätkiä ja olla erittäin hitaita. Kova tuuli ja myrskyt vaikuttavat myös yhteyksiin. WiFi-yhteys on ilmoitettu mökkisivuilla mökkikohtaisesti.

Myrsky ja sähkökatkokset
Munapirtin saarella on sähköt vedetty ilmakaapeleita pitkin. Kova tuuli ja ukkoset saattavat aiheuttaa sähkökatkoja alueella. Yleisesti katkot kestävät muutamasta minuuttista muutamaan tuntiin. Yleisohjeet voit lukea osoitteesta: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/toimintaohjeita-myrskypuuskiin. Sivuilta löytyy kattava ohje ennen ja jälkeen myrskyn.

Lähtöpäivä

Lähtöpäivänä mökki on
luovutettava ennen klo 12.00
(ellei toisin ole sovittu)

Mökin siivous tehdään tarkasti
ohjeiden mukaisesti.
Ohjeet löytyvät mökin ilmoitustaululta.

Jättäkää avaimet mökin sisäpuolelle ja Lukitkaa ovet.

Katso tästä ohjeita loppusiivoukseen

Roskat on itse vietävä karttaan merkattuun jätepisteelle.
Tiputtakaa lämpöpattereiden lämpötila +10 asteeseen energian säästämiseksi sekä lattialämmitykset kohtaan 1. (Paitsi mökit 19 & 18. maalämpö). Tarvittaessa voi soittaa numeroon +358 400 650 677

MITÄ MUKAAN?

Suosittelemme ottamaan mukaan henkilömäärästä sekä oleskeluajasta riippuen WC- sekä talouspaperia, roskapusseja, leivinpaperia, suodatinkahvia, hygieniatuotteita, petivaatteet sekä pyyhkeet(tai meiltä vuokratut), laudesuojia, mausteita ja grillausvälineitä. Mökistä ei löydy viihdykkeitä valmiina, joten suosittelemme ottamaan itse niitä mukaan, kuten lautapelejä.

Mökin varustukseen kuuluu

Siivousvälineiden lisäksi mökissä on tarvikkeet, kuten pari rullaa wc-paperia, pari roskapussia, kahvinkeittimen suodatinpaperit, henkilömäärää vastaava määrä ruokailuvälineitä, peruskeittiövälineet (leikkuu veitsiä, kattiloita, pannuja jne.) peittoja, tyynyjä, käsisaippuaa ja suihkusaippua . Mökit ovat omatoimiset, joten jokainen vastaa itse tarvikkeista, joita tarvitsee mökillä. Näillä on tarkoituksena varmistaa perustarve pariksi yöksi, mutta monesti jokaisen henkilökohtainen tarve täytyy itse täyttää sekä jos majoitus on useampi yö, on se itse huomioitava.

HUOM! Keittiövälineet kuten veitset, saattavat olla tylsiä, kun käyttäjiä on monenlaisia. Tästä syystä suosittelemme ottamaan omia tarpeitanne vastaavat välineet esimerkiksi veitset ja pannut mukaan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin.