Tulopäivä

Tulopäivänä saapuminen
klo 15.00 jälkeen
(ellei toisin ole sovittu)

Avain löytyy mökin ovesta,
koska meillä ei ole vastaanottoa.

Mökkien sijainti/
osoitteet löytyvät tästä 

HYVÄ TIETÄÄ

Vuodevaatteet ja siivous
Omat lakanat ja pyyhkeet voi itse tuoda mukaan tai vuokrata meiltä lakana- ja pyyhesetit hintaan 14€/henkilö. Asiakas huolehtii itse mökin siivouksesta loma-aikana ja sen päättyessä. Meiltä voi myös ostaa lisäpalveluna loppusiivouksen. Sen hinta riippuu mökin suuruudesta. Hinnat ovat 60 € / 80 € / 130 €.

Mökkien hanavesi
Jokaisessa mökissä on yhteinen vesikaivo. Vesi tulee lähteistä ja on juomakelpoista. Kuivat ja kuumat kesät voivat aiheuttaa veden loppumisen kaivosta. Tälle asialle emme voi tehdä mitään. Tästä syystä pyydämme käyttämään vettä säästeliäästi kesäkaudella. (Jos aiot tuoda kylpyammeen, lue kohta kylpyammeista ja uima-altaista).

Paljut ja muut altaat
Paljun tuomisesta on ilmoitettava meille varauksen yhteydessä. Omien paljujen ja muiden vastaavien altaiden täyttäminen mökkien hanoista on ehdottomasti kielletty!  Kaivoista voi vesi loppua kesken tai pumppujen liika kuormitus voi aiheuttaa rikkoontumisen. Tästä luvattomasta toiminnasta voi aiheutua tuhansien eurojen korvausvastuun. Paljujen sekä muiden altaiden täyttäminen ainoastaan merestä. Fun Vuokraamo tarjoaa vuokrapaljuja -15% normaalihinnasta Pyhtään Vuokramökkien asiakkaille.

Lokakaivo
Jokaisella mökillä on oma lokakaivo. Jos pöntössä alkaa vedenpinta nousta, niin lokakaivo on todennäköisesti täynnä. Tässä tilanteessa soittakaa heti numeroon +358 400 650 677.

Lämmitys
Mökeissä on suurimmassa osassa sähkökäyttöinen lämmitys. Sähköpattereissa on säädin lämpötilan valitsemiseen. Lisäksi WC-tiloissa ja pesuhuoneissa on lattialämmitys. Säädin löytyy huoneen seinästä. Sen sijaan Mökki 2:ssa on olohuoneen seinässä säädin, joka säätää olohuoneen pattereita. Takka löytyy jokaisesta mökistä. Jos olet epävarma takan käytöstä, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Lähtöpäivänä talvikaudella sähköpatterien tiputtaminen 10 asteeseen sekä lattialämmityksien tiputtaminen minimiin olisi ekoteko!

Mökki 19 & 18, lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö. Jos mökissä on liian kylmä, ottakaa meihin yhteyttä! Omatoiminen säätäminen on ehdottomasti kielletty.

Lemmikit
Lemmikeistä on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikin jäljet sekä karvat on itse siivottava, vaikka siivouspalvelu olisikin ostettu. Lemmikkejä ei saa päästää sängyille eikä sohville. Veloitamme Lemmikin jälkien siivoamatta jättämisestä kaksinkertaisen siivousmaksun sekä jälkilaskutuslisän (20€).

Jätepisteet
Asiakkaat hoitavat itse roskat jätepisteisiin, jotka on merkitty aluekarttaan. Aluekartta löytyy mökin ilmoitustaululta. Jäteastioiden täyttyessä, nostakaa roskapussit astian päälle. Pahvilaatikot olisi suotavaa jättää erikseen jätepisteen sisäpuolelle rikottuna.

Polttopuut
Kuuluvat mökin hintaan, joten takan käyttö on talvella suotavaa. Mökeissä 2, 17 ja 5. mökkien rantasaunassa löytyy puilla lämmitettävä kiuas.

Soutuvene
kuuluu mökin hintaan. Muistakaa aina vetää vene mahdollisimman ylös ja sitoa vene tiukasti esimerkiksi puuhun käytön jälkeen. Meri on arvaamaton ja veden pinta voi nousta yön aikana jopa metrin.

Kalastus
Kalastukseen tarvitaan yleinen kalastuslupa. Kalastusluvan voit ostaa R-kioskeista tai netistä. Paikallisen Tuuskin kalastustoimikunnan luvan voit kysyä meiltä. Ainoastaan myymme kalastuslupaa ennakkoon ja vain pankkisiirrolla.

Pilkkimiseen ei tarvita lupia, kunhan käytössä on vain yksi väline. Talvikaudelle Tuuskin kalastuskunta ei myy lupia koukkukalastukseen eikä usemman välineen käyttöön ulkopuolisille. Verkko- ja katiska merkeistä voi kysyä info@pyhtaanvuokramokit.fi.

WiFi-yhteys
Lähes kaikista mökeistämme löytyy WiFi-yhteys. Munapirtin saaressa on ajoittain erittäin huonot yhteydet. Tästä syystä puhelinverkko ja nettiyhteys voivat ajoittain pätkiä ja olla erittäin hitaita. Kova tuuli ja myrskyt vaikuttavat myös yhteyksiin. WiFi-yhteys on ilmoitettu mökkisivuilla mökkikohtaisesti.

Myrsky ja sähkökatkokset
Munapirtin saarella on sähköt vedetty ilmakaapeleita pitkin. Kova tuuli ja ukkoset saattavat aiheuttaa sähkökatkoja alueella. Yleisesti katkot kestävät muutamasta minuuttista muutamaan tuntiin. Yleisohjeet voit lukea osoitteesta: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/toimintaohjeita-myrskypuuskiin. Sivuilta löytyy kattava ohje ennen ja jälkeen myrskyn.

Lähtöpäivä

Lähtöpäivänä mökki on
luovutettava ennen klo 12.00
(ellei toisin ole sovittu)

Mökin siivous tehdään tarkasti
ohjeiden mukaisesti.
Ohjeet löytyvät mökin ilmoitustaululta.

Lukitkaa ovet ja jättäkää
avaimet mökin sisäpuolelle.

Katso tästä ohjeita loppusiivoukseen

Roskat on itse vietävä karttaan merkattuun jätepisteelle.
Tiputtakaa lämpöpattereiden lämpötila +10 asteeseen energian säästämiseksi sekä lattialämmitykset kohtaan 1. (Paitsi mökit 19 & 18. maalämpö). Tarvittaessa voi soittaa numeroon +358 400 650 677

MITÄ MUKAAN?

Suosittelemme ottamaan mukaan henkilömäärästä sekä oleskeluajasta riippuen WC- sekä talouspaperia, leivinpaperia, suodatinkahvia, suodatinpusseja, roskapusseja, hygieniatuotteita, petivaatteet sekä pyyhkeet(tai meiltä vuokratut), laudesuojia, mausteita ja grillausvälineitä.

Mökin varustukseen kuuluu

Siivousvälineiden lisäksi pari rullaa wc-paperia, henkilömäärää vastaava määrä ruokailuvälineitä, peruskeittiövälineet (veitsiä, kattiloita, pannuja jne.) peittoja, tyynyjä, käsisaippuaa ja kahdet roskapussit.

HUOM! Keittiövälineet kuten veitset, saattavat olla tylsiä, kun käyttäjiä on monenlaisia. Tästä syystä suosittelemme ottamaan omia tarpeitanne vastaavat välineet esimerkiksi veitset ja pannut mukaan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin.