Tulopäivä

Tulopäivänä saapuminen klo 15 jälkeen (ellei toisin ole sovittu)

Avain löytyy mökin ovesta, koska meillä ei ole vastaanottoa.

Mökkien sijainti/osoitteet löytyvät tästä 

Vuodevaatteet ja siivous
Omat lakanat ja pyyhkeet voi tuoda itse tai vuokrata meiltä lakana- ja pyyhesetit hintaan 14€/henkilö. Asiakas huolehtii itse mökin siivouksesta loma-aikana ja sen päättyessä. Meiltä voi myös ostaa lisäpalveluna loppusiivouksen. Sen hinta riippuu mökin suuruudesta, hinnat ovat 60 € / 80 € / 130 €.

Vesi
Jokaisessa mökissä on oma tai yhteiskäytössä oleva vesikaivo. Vesi tulee lähteistä ja on juomakelpoista. Tästä syystä omien paljujen ja muiden vastaavien altaiden täyttäminen mökkien hanoista on ehdottomasti kielletty! (Paljun tuomisesta on ilmoitettava sekä täyttäminen ainoastaan merestä.)

Lokakaivo
Jokaisella mökillä on oma lokakaivo. Jos pöntössä alkaa vedenpinta nousta, niin lokakaivo on todennäköisesi täynnä. Tässä tilanteessa soittakaa heti numeroon +358 400 650 677.

Lämmitys
on suurimmassa osassa mökeistä sähkökäyttöinen. Sähköpattereissa on säädin lämpötilan valitsemiseen. Lisäksi WC-tiloissa ja suihkuhuoneissa on lattialämmitys. Säädin löytyy huoneen seinästä. Sen sijaan Mökki 2:ssa on olohuoneen seinässä säädin, joka säätää olohuoneen pattereita. Takka löytyy jokaisesta mökistä. Jos olet epävarma takan käytöstä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Mökki 19 & 18, lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö. Jos mökissä on liian kylmä, ottakaa meihin yhteyttä! Omatoiminen säätäminen on ehdottomasti kielletty.

Lemmikit on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikin jäljet sekä karvat on itse siivottava, vaikka siivouspalvelu olisikin ostettu. Veloitamme Lemmikin jälkien siivoamatta jättämisestä kaksinkertaisen siivousmaksun sekä jälkilaskutuslisän.

Polttopuut kuuluvat mökin hintaan, joten takan käyttö on talvella suotavaa.

Soutuvene
kuuluu mökin hintaan. Muistakaa aina vetää vene mahdollisimman ylös ja sitoa vene esim. puuhun käytön jälkeen. Meri on arvaamaton ja veden pinta voi nousta yön aikana jopa metrin.

Jätepisteet
Asiakkaat hoitavat itse roskat jätepisteihin, jotka on merkitty aluekarttaan, joka löytyy mökin ilmoitustaululta.

Lähtöpäivä

Lähtöpäivänä mökki on luovutettava ennen klo 12.00 (ellei toisin ole sovittu)

Lukitse ovet ja jätä avaimet mökin sisäpuolelle.

Mökin siivoaminen
Siivous tehdään tarkasti ohjeiden mukaisesti. Ohjeet löytyvät mökin ilmoitustaululta.

Katso tästä ohjeita loppusiivoukseen

Roskat on itse vietävä karttaan merkattuun jätepisteelle.

Tiputtakaa lämpöpattereiden lämpötila
+10 asteeseen energian säästämiseksi sekä lattialämmitykset kohtaan 1. (Paitsi mökit 19 & 18. maalämpö)

Tarkistakaa,
että kaikki omaisuus on otettu varmasti mukaan ja jättäkää avain mökin sisäpuolelle ja laittakaa ovi lukkoon.

Tarvittaessa voi soittaa numeroon +358 400 650 677