Tulopäivä

Tulopäivänä saapuminen
klo 15.00 jälkeen
(ellei toisin ole sovittu)

Avain löytyy mökin ovesta,
koska meillä ei ole vastaanottoa.

Mökkien sijainti/
osoitteet löytyvät tästä 

HYVÄ TIETÄÄ

Vuodevaatteet ja siivous
Omat lakanat ja pyyhkeet voi tuoda itse tai vuokrata meiltä lakana- ja pyyhesetit hintaan 14€/henkilö. Asiakas huolehtii itse mökin siivouksesta loma-aikana ja sen päättyessä. Meiltä voi myös ostaa lisäpalveluna loppusiivouksen. Sen hinta riippuu mökin suuruudesta, hinnat ovat 60 € / 80 € / 130 €.

Vesi
Jokaisessa mökissä on oma tai yhteiskäytössä oleva vesikaivo. Vesi tulee lähteistä ja on juomakelpoista. Tästä syystä omien paljujen ja muiden vastaavien altaiden täyttäminen mökkien hanoista on ehdottomasti kielletty! (Paljun tuomisesta on ilmoitettava meille sekä täyttäminen ainoastaan merestä.)

Lokakaivo
Jokaisella mökillä on oma lokakaivo. Jos pöntössä alkaa vedenpinta nousta, niin lokakaivo on todennäköisesi täynnä. Tässä tilanteessa soittakaa heti numeroon +358 400 650 677.

Lämmitys
on suurimmassa osassa mökeistä sähkökäyttöinen. Sähköpattereissa on säädin lämpötilan valitsemiseen. Lisäksi WC-tiloissa ja suihkuhuoneissa on lattialämmitys. Säädin löytyy huoneen seinästä. Sen sijaan Mökki 2:ssa on olohuoneen seinässä säädin, joka säätää olohuoneen pattereita. Takka löytyy jokaisesta mökistä. Jos olet epävarma takan käytöstä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Mökki 19 & 18, lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö. Jos mökissä on liian kylmä, ottakaa meihin yhteyttä! Omatoiminen säätäminen on ehdottomasti kielletty.

Lemmikit on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikin jäljet sekä karvat on itse siivottava, vaikka siivouspalvelu olisikin ostettu. Lemmikkejä ei saa päästää sängyille eikä sohville. Veloitamme Lemmikin jälkien siivoamatta jättämisestä kaksinkertaisen siivousmaksun sekä jälkilaskutuslisän.

Polttopuut kuuluvat mökin hintaan, joten takan käyttö on talvella suotavaa.

Soutuvene
kuuluu mökin hintaan. Muistakaa aina vetää vene mahdollisimman ylös ja sitoa vene esim. puuhun käytön jälkeen. Meri on arvaamaton ja veden pinta voi nousta yön aikana jopa metrin.

Jätepisteet
Asiakkaat hoitavat itse roskat jätepisteihin, jotka on merkitty aluekarttaan, joka löytyy mökin ilmoitustaululta.

Kalastus
Kalastukseen tarvitaan yleisen kalastusluvan. Pilkkimiseen ei tarvita lupia, kunhan käytössä on vain yksi väline. Talvikaudelle Tuuskin kalastuskunta ei myy lupia koukkukalastukseen eikä usemman välineen käyttöön ulkopuolisille.

WiFi-yhteys
Lähes kaikista mökeistämme löytyy WiFi-yhteys. Munapirtin saaressa paikoitellen on erittäin huonot yhteydet, joten nettiyhteys voi ajoittain olla erittäin huono. WiFi-yhteys on ilmoitettu mökkisivuilla mökkikohtaisesti.

Lähtöpäivä

Lähtöpäivänä mökki on
luovutettava ennen klo 12.00
(ellei toisin ole sovittu)

Mökin siivous tehdään tarkasti
ohjeiden mukaisesti.
Ohjeet löytyvät mökin ilmoitustaululta.

Lukitkaa ovet ja jättäkää
avaimet mökin sisäpuolelle.

Katso tästä ohjeita loppusiivoukseen

Roskat on itse vietävä karttaan merkattuun jätepisteelle.
Tiputtakaa lämpöpattereiden lämpötila +10 asteeseen energian säästämiseksi sekä lattialämmitykset kohtaan 1. (Paitsi mökit 19 & 18. maalämpö). Tarvittaessa voi soittaa numeroon +358 400 650 677

MITÄ MUKAAN?

Suosittelemme ottamaan mukaan henkilömäärästä sekä oleskeluajasta riippuen WC- sekä talouspaperia, leivinpaperia, suodatinkahvia, suodatinpusseja, roskapusseja, hygieniatuotteita, petivaatteet sekä pyyhkeet(tai meiltä vuokratut), laudesuojia, mausteita ja grillausvälineitä.

Mökin varustukseen kuuluu

Siivousvälineiden lisäksi pari rullaa wc-paperia, henkilömäärää vastaava määrä ruokailuvälineitä, peruskeittiövälineet (veitsiä, kattiloita, pannuja jne.) peittoja, tyynyjä, käsisaippuaa ja kahdet roskapussit.

HUOM! Keittiövälineet kuten veitset, saattavat olla tylsiä, kun käyttäjiä on monenlaisia. Tästä syystä suosittelemme ottamaan omia tarpeitanne vastaavat välineet esimerkiksi veitset ja pannut mukaan, jotta yllätyksiltä vältyttäisiin.