Esittely

PYHTÄÄN VUOKRAMÖKIT

Tervetuloa nauttimaan merituulen henkäyksestä ja luonnon rauhasta keskelle Pyhtään kauneinta saaristoa.

Pyhtään Vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Munapirtin saaressa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kotkasta ja reilun tunnin päässä Helsingistä. Omilla merenrantatonteilla sijaitsevat, hyvin varustellut mökit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökit ovat erikokoisia ja soveltuvat pienestä aina isoon ryhmään asti. Jokainen mökki sijaitsee merenrannalla, joista on mahdollista seurata upeita auringonlaskuja, joihin ei ikinä kyllästy. 

Kaikkia mökkejä vuokrataan myös vuosisopimuksella tai vaikka kuukausi kerrallaan. Alueella on myös kuusi asuntovaunutonttia, joita vuoraamme vähintään kausiluonteisesti. Kysy rohkeasti tarjousta.

Tutustu mökkeihin ja varaa lomasi netistä, numerosta +358 400 650 677 tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

Tule viihtymään meren äärelle!

Yrityksenä Pyhtään Vuokramökit Ky

Olemme pieni perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Toimintamme on kasvanut vuosittain ja tarkoituksena on kasvaa maltillisesti myös tulevaisuudessa. Yrittäjinä toimii poika Christian ja isä Christer, jotka ovat yhdessä toimineet vasta vähän aikaa (2018), mutta vankalla Christerin kokemuksella ja Christianin uudistavalla toimintatavalla pystymme tarjoamaan kilpailukykyisillä hinnoilla rentouttavan majoituksen.

Yritämme jatkuvasti päivittää sekä uudistaa mökkejämme sekä toimintaamme ja tarjota rauhallinen sekä rentouttava mökkielämys kiireen keskeltä. Luonto itse antaa energiaa ja jaksamista arkikiireen keskelle. Luonnon rauha ja puhtaus tuo virkeyttä, vaikka loma olisikin vain parin päivän pituinen.

Haluamme palvella sekä tuottaa rauhallista ja luonnonläheistä majoitusta. Luonnon koskemattomuus sekä siisteys ovat tärkeitä meidän toiminnassamme. Jotta alue olisi mahdollisimman luonnonmukainen pyrimme siistiä sekä karsia metsää mahdollisimman luontoystävällisesti. Suvullamme on pitkät perinteet metsänhoidosta sekä tarkoituksena on jatkaa toimintaamme luontoa kunnioittaen.

Vuonna 2022 aloitimme investoimalla aurinkopaneeleihin. Tällä hetkellä meillä on n. 40 paneelia ja tämän vuoden aikana on tarkoitus tuplata aurinkopaneelien määrä. Tarkoituksena on saada tuotettua omalla tuotannolla 50 % vuoden kulutuksesta vuoden 2023 loppuun mennessä.

Pyrimme myös kuuntelemaan sekä toteuttamaan asiakkaidemme toiveita sekä tuomaan lisäarvoa alueille sekä mökeille.

Vuokraa merenrantamökki Pyhtäältä, Kymenlaaksosta

Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys ja tunnelmaa lisäämässä takka polttopuineen. Mökeissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Isoimmissa mökeissä on myös ilmalämpöpumppu, astianpesukone, pyykinpesukone, WiFi-yhteys dvd- tai Blue Ray-soitin.

Sisä-WC ja bidé löytyy lähes kaikista mökeistä (vuosivuokramökeistä ei kaikista löydy). Joidenkin mökkien pesuhuoneessa on mukavuutta lisäämässä lattialämmitys. Tarkemmat tiedot mökkien varustuksesta näet mökkikohtaisista esittelyistä.