esittely

PYHTÄÄN VUOKRAMÖKIT

Tervetuloa nauttimaan merituulen henkäyksestä ja luonnon rauhasta keskelle Pyhtään kauneinta saaristoa.

Pyhtään Vuokramökit sijaitsevat luonnonkauniissa Munapirtin saaressa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Kotkasta ja reilun tunnin päässä Helsingistä. Omilla merenrantatonteilla sijaitsevat, hyvin varustellut mökit soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön. Mökit ovat erikokoisia ja soveltuvat pienestä aina isoon ryhmään asti. Kaikkia mökkejä vuokrataan myös vuosisopimuksella tai vaikka kuukausi kerrallaan. Alueella on myös viisi asuntovaunutonttia. Kysy rohkeasti tarjousta.

Tule viihtymään meren äärelle!

Tutustu mökkeihin ja varaa lomasi netistä, numerosta +358 400 650 677 tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

Yrityksenä

Olemme pieni perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Yritämme jatkuvasti päivittää sekä uudistaa mökkejämme ja toimintaamme.

Haluamme palvella sekä tuottaa rauhallista ja luonnonläheistä majoitusta. Luonnon koskemattomuus sekä siisteys ovat tärkeitä meidän toiminnassamme, jotta alue olisi mahdollisimman luonnonmukainen.

Pyrimme myös kuuntelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

Vuokraa merenrantamökki Pyhtäältä, Kymenlaaksosta

Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys ja tunnelmaa lisäämässä takka polttopuineen. Mökeissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Joissakin mökeissä on myös astianpesukone, pyykinpesukone, dvd- ja/tai cd-soitin.

Sisä-WC ja bidé löytyy lähes kaikista mökeistä. Joidenkin mökkien pesuhuoneessa on mukavuutta lisäämässä lattialämmitys. Tarkemmat tiedot mökkien varustuksesta näet mökkikohtaisista esittelyistä.