Kaikki mökit / Mökki 5E

Mökki 5E

Mökki 5E Rakennettu 1991. Peruskorjattu ja rakennettu sisävessa ja suihku v. 2010. Pientä pintaremonttia tehty 2018. 38 neliön rantasauna. Rakennettu 1991, pumppu ja vesihuolto uusittu v. 2011. Varustus Mökissä on 2 makuuhuonetta, joista toisessa on kerrossänky. Olohuoneessa on takka ja avoinkeittiö. Mökillä on yhteinen rantasauna. Suihku ja WC sijaitsevat kuistin vieressä (käyntiulkopuolelta, katso pohjapiirros). Lattialämmitys [...]
Alkaen 490 € / viikko. Minimi 2 yötä.
4 hlöä
50 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet
Kokonaishinta / Price: 0,00 

Ajankohtana / Days: ...

Kalenteri latautuu...
- Vapaa / Free
29
- Varattu / Booked
29
- Kesken / In progress
29
- Osittain varattu
Jatka varausta / Continue

Mökki 5E

Rakennettu 1991. Peruskorjattu ja rakennettu sisävessa ja suihku v. 2010. Pientä pintaremonttia tehty 2018.
38 neliön rantasauna. Rakennettu 1991, pumppu ja vesihuolto uusittu v. 2011.

Varustus
Mökissä on 2 makuuhuonetta, joista toisessa on kerrossänky. Olohuoneessa on takka ja avoinkeittiö. Mökillä on yhteinen rantasauna.

Suihku ja WC sijaitsevat kuistin vieressä (käyntiulkopuolelta, katso pohjapiirros). Lattialämmitys löytyy suihku/WC:ssä.  Polttopuita löytyy rantasaunalta tai puuvarastosta mökki 5C läheltä. Mökistä löytyy WiFi-yhteys.

Piha-alue
Jokainen mökki (5C, 5D ja 5E) on rakennettu mäen rinteeseen. Mökit ovat n. 20-30 metrin päässä toisistaan. Jokaisella on oma kuisti, mutta yhteinen tie, parkkipaikka ja piha-alue. Mökille pääsee ainoastaan rappusia pitkin (n. 10 askelta). Pihatietä pitkin pääsee rantasaunalle ja rannalle.
Pihagrilli löytyy saunan vierestä, joka on yhteisessä käytössä. Jokaisessa mökissä on myös pieni pallogrilli tukemassa grillausta.
Uutuutena alueelle on rakennettu grillikota, joka on 5:s mökkien vuokraajien käytössä. Grillikodan avain on samassa mökin avaimen kanssa.

Ranta

Ranta on hiekkainen, leveä ranta. Ranta on aurinkoinen, eli aurinko paistaa aamusta iltaan. Ilmansuuntana on etelä-kaakko. Täydellinen auringon ottamiselle sekä lapsille uimiseen. Ranta-alueen maasto on tasainen, mutta mökille noustaan mäkeä pitkin.

Hinta alkaen 490 €/viikko, tarkat päivähinnat näet kalenterista. Kysy Juhannusviikkoa erikseen.

Isolle porukalle suosittelemme 3 mökin yhteisvuokrausta. Koko alueen on vapaassa käytössä (Grillikota, rantasauna, suotuveneet). Täydellinen paikka viettää esimerkiksi polttareita, synttäreitä tai työporukan juhlia. Sänkykapasiteetti on 12 + vuodesohvat. Kysy tarjousta isolle porukalle.

Vuosisopimuksen hinta: 575 €/ kk + sähkö.

Kesäkautena: 1800 € (kesä-elokuu)

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

– taulu-TV, Radio ja DVD-soitin
– sähköliesi
– pyykinpesukone (rantasaunassa)
– jääkaappi (jenkkikaappi)
– lisäjääkaappi
– mikroaaltouuni
– kahvinkeitin ja vedenkeitin.
– suihku
– puusauna (rantasauna)
– pihagrilli (rantasauna)
– pallogrilli ja pihakalusteet
– rannassa oma soutuvene.
– lattialämmitys suihku/WC:ssä
– WiFi-yhteys