Kaikki mökit / Mökki 1

Mökki 1

Mökki 1 Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Mökki on pintaremontissa ja tarkoituksena saada vuokrattua pitkäaikaisella sopimuksella. Tai kysynnästä riippuen lyhytaikaiseen vuokraukseen kevään ja kesän aikana 2021. Uudet kuvat ovat tulossa remontin valmistuessa. Varustus 1 makuuhuone, olohuone ja keittiö, takkahuone, pukuhuone, sauna, suihku, sisä-WC,  ja iso terassi, joka on merelle päin. Rannalla on tiilistä rakennettu pihagrilli. [...]
Tällä hetkellä remontissa
5 hlöä
72 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet

Mökki 1

Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Mökki on pintaremontissa ja tarkoituksena saada vuokrattua pitkäaikaisella sopimuksella. Tai kysynnästä riippuen lyhytaikaiseen vuokraukseen kevään ja kesän aikana 2021. Uudet kuvat ovat tulossa remontin valmistuessa.

Varustus
1 makuuhuone, olohuone ja keittiö, takkahuone, pukuhuone, sauna, suihku, sisä-WC,  ja iso terassi, joka on merelle päin. Rannalla on tiilistä rakennettu pihagrilli. Sänkypaikkoja on makuuhuoneessa 1 parisänky, kerrosvuode ja halutessaan kaksi vuodetta takkahuoneessa ja olohuoneessa.

Mökki 1 on suojaisalla paikalla Tuuskinkylän kupeessa. Mökki sijaitsee niemenpoukamassa, jossa on mahtavat maisemat pohjoisen suuntaan.  Pihamaasto on tasainen. Lähin naapuri on 50 metrin päässä eikä näköyhteyttä ole. Alueen parhaista hiekkarannoista sijaitsee mökki 1:ssä suojaisen sijaintinsa takia. Mökiltä näkee upean auringon laskun lähes joka päivä, kunhan säät sallivat.

Olohuoneen ja takkahuoneen ikkunoista näkee suoraan merelle. Lisäksi pihalla on aitta/autotalli.

Tällä hetkellä remontissa ja valmistuu huhtikuun aikana.

Vuosisopimuksen hinta: n. 13 000 € + sähkö

Kesäkaudeksi (Kesä-Elo) 5 700 €

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

– taulu-TV
– sähköliesi
– jääkaappi
– pakastin
– mikroaaltouuni
– kahvinkeitin ja vedenkeitin
– ilmastointi (2020)
– suihku
– sauna puukiukaalla
– pihagrilli rannassa ja pihakalusteet
– rannassa oma soutuvene.