Kaikki mökit / Mökki 1

Mökki 1

Mökki 1 Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Sisäremontti tehty 2021 keväällä. Terassikorjattu 2021 keväällä. Ilmalämpöpumppu asennettu 2020 joulukuussa. Varustus 1 makuuhuone, olohuone ja keittiö, takkahuone, pukuhuone, puusauna, suihku, sisä-WC,  ja iso terassi, joka on merelle päin. Rannalla on tiilistä rakennettu pihagrilli. Sänkypaikkoja on makuuhuoneessa 1 parisänky, kerrosvuode ja halutessaan kaksi vuodetta takkahuoneessa ja olohuoneessa. Sijainti [...]
Vapaa
5 hlöä
72 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet

Mökki 1

Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Sisäremontti tehty 2021 keväällä. Terassikorjattu 2021 keväällä. Ilmalämpöpumppu asennettu 2020 joulukuussa.

Varustus

1 makuuhuone, olohuone ja keittiö, takkahuone, pukuhuone, puusauna, suihku, sisä-WC,  ja iso terassi, joka on merelle päin. Rannalla on tiilistä rakennettu pihagrilli. Sänkypaikkoja on makuuhuoneessa 1 parisänky, kerrosvuode ja halutessaan kaksi vuodetta takkahuoneessa ja olohuoneessa.

Sijainti

Mökki 1 on suojaisalla paikalla Tuuskinkylän kupeessa. Mökki sijaitsee niemenpoukamassa, jossa on mahtavat maisemat pohjoisen sekä luoteen suuntaan.  Pihamaasto on tasainen. Lähin naapuri on 50 metrin päässä eikä näköyhteyttä ole. Alueen parhaista hiekkarannoista sijaitsee mökki 1:ssä suojaisen sijaintinsa takia. Mökiltä näkee upean auringon laskun lähes joka päivä, kunhan säät sallivat.

Olohuoneen ja takkahuoneen ikkunoista näkee suoraan merelle. Lisäksi pihalla on aitta/autotalli sekä puuvarasto.

Vapautuu sovitusti lokakuun aikana

Vuosisopimuksen hinta: n. 13 800 € + sähkö

Katso lisätietoa käytännön asioista

– taulu-TV
– sähköliesi
– jääkaappi
– pakastin
– mikroaaltouuni
– kahvinkeitin ja vedenkeitin
– ilmalämpöpumppu (2020)
– suihku
– sauna puukiukaalla
– pihagrilli rannassa ja pihakalusteet
– rannassa oma laituri