Kaikki mökit / Mökki 4

Mökki 4

Mökki 4 Valmistumisvuosi 2005 Varustus: Mökissämme on 3 huonetta ja keittiö. Lisäksi on pukuhuone, sähkösauna, suihku, sisä-WC, ilmastointi ja takka. Se sijaitsee mäen reunalla. Piha jakautuu kahteen osaan. Parkkipaikka on korkeammalla kuin piha-alue. Parkkipaikalta johtaa rappuset mökille. Rannalle johtaa jyrkkä tie. Mökille on vuonna 2013 on rakennettu rappuset saunan terassilta lähemmäs rantaan, jota pitkin on [...]
Hinta alkaen 890 € / viikko. Min. 2 yötä.
7 hlöä
80 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet
Kokonaishinta / Price: 0.00

Ajankohtana / Days: ...

Kalenteri latautuu...
- Vapaa / Free
18
- Varattu
18
- Avoin
18
- Osittain varattu
Jatka varausta / Continue

Mökki 4

Valmistumisvuosi 2005

Varustus:
Mökissämme on 3 huonetta ja keittiö. Lisäksi on pukuhuone, sähkösauna, suihku, sisä-WC, ilmastointi ja takka.

Se sijaitsee mäen reunalla. Piha jakautuu kahteen osaan. Parkkipaikka on korkeammalla kuin piha-alue. Parkkipaikalta johtaa rappuset mökille. Rannalle johtaa jyrkkä tie. Mökille on vuonna 2013 on rakennettu rappuset saunan terassilta lähemmäs rantaan, jota pitkin on helpompi kulkea.

Ranta on kivinen mutta loiva, eli perheenpienimmätkin voivat mennä helposti uimaan. Mökissä on kaksi terassia: Etupihan terassi ja saunan terassi. Olohuoneen ja keittiön ikkunoista näkee suoraan merelle. Lisäksi saunassa on ikkuna, josta myös näkee merelle.

Hinta alkaen 890 € /viikko, päivähinnat näet kalenterista. Kysy Juhannusviikkoa erikseen.

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

Mökissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi (ns. jenkkikaappi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Asunnossa on myös astianpesukone, pyykinpesukone, dvd- ja/tai cd-soitin.