Kaikki mökit / Mökki 19

Mökki 19

Mökki 19 Rakennettu vuonna 2014. Varusteet: 3 makuuhuonetta ja keittiö, olohuone, pukuhuone, sähkösauna, 2 x suihku, 2 x sisä-WC, 2 x jääkaappi ilmastointi ja takka. Mökki 19. on vuonna 2014 rakennettu mökki, jonka tarkoituksena on palvella isompaakin ryhmää. Mökki on suunnettu merelle päin, joten maisemat ovat kohdallaan. Piha-alue on mökeistä kaikkein tasaisin. Kuitenkin pieniä korkeuseroja [...]
Hinnat alkaen 910 € / viikko. Min. 2 yötä.
10 hlöä
110 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet
Kokonaishinta / Price: 0.00

Ajankohtana / Days: ...

Kalenteri latautuu...
- Vapaa / Free
18
- Varattu
18
- Avoin
18
- Osittain varattu
Jatka varausta / Continue

Mökki 19

Rakennettu vuonna 2014.

Varusteet:
3 makuuhuonetta ja keittiö, olohuone, pukuhuone, sähkösauna, 2 x suihku, 2 x sisä-WC, 2 x jääkaappi ilmastointi ja takka.

Mökki 19. on vuonna 2014 rakennettu mökki, jonka tarkoituksena on palvella isompaakin ryhmää. Mökki on suunnettu merelle päin, joten maisemat ovat kohdallaan. Piha-alue on mökeistä kaikkein tasaisin. Kuitenkin pieniä korkeuseroja on. Parkkipaikka sijaitsee mökin oikealla puolella, jossa myös etuovi sijaitsee. Terassialue ja pihagrilli ovat mökin etusivun puolella.  Saunalta on rakennettu rappuset pihalaatoilla, joita pitkin pääsee lähes rantaan asti. Saunan ikkuna sijaitsee merelle päin, länteen, josta näkee myös auringonlaskun.

Mökissä on 2 terassia. Pihan puolella mökin keskellä on terassi, joka on myös hieman suojaisessa paikassa. Lisäksi saunanterassi, josta on hyvät näkymät merelle. Pukuhuoneen sekä olohuoneen ikkunoista näkee myös merimaisemat.

Hinta alkaen 910 € /viikko, päivähinnat näet kalenterista. Kysy Juhannusviikkoa erikseen.

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

Mökissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, kaksi jääkaappia (ns. jenkkikaappi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Asunnossa on myös astianpesukone, pyykinpesukone, dvd- ja/tai cd-soitin. sänkypaikkoja on 6 ja vuodesohvia on 2.

Maalämmön ansiosta on lähes koko mökissä vesilämmitteinen lattialämmitys. Sähköllä toimiva lattialämmitys on pesuhuoneessa sekä eteisessä.