Kaikki mökit / Mökki 18

Mökki 18

Mökki 18 Rakennettu vuonna 2016. Varustus 3 huonetta ja keittiö, pukuhuone, sähkösauna, suihku, sisä-WC, ilmastointija takka. Mökki on mäen päälle rakennettu. Parkkipaikka on rakennuksen edessä. Pihagrilli on sijoitettu etupihalle. Rantaan menee etupihalta betoniramppi, joka loppumatkasta vaihtuu metsäpolkuun. Saunalta on rakennettu rappuset ja askelmat lähes rantaan asti. Olohuoneesta näkee suoraan merelle. Mökissä on 2 terassia. Etupihalla [...]
Hinnat alkaen 910 € / viikko. Min. 2 yötä.
6 hlöä
82 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet
Kokonaishinta / Price: 0.00

Ajankohtana / Days: ...

Kalenteri latautuu...
- Vapaa / Free
18
- Varattu
18
- Avoin
18
- Osittain varattu
Jatka varausta / Continue

Mökki 18

Rakennettu vuonna 2016.

Varustus
3 huonetta ja keittiö, pukuhuone, sähkösauna, suihku, sisä-WC, ilmastointija takka.

Mökki on mäen päälle rakennettu. Parkkipaikka on rakennuksen edessä. Pihagrilli on sijoitettu etupihalle. Rantaan menee etupihalta betoniramppi, joka loppumatkasta vaihtuu metsäpolkuun. Saunalta on rakennettu rappuset ja askelmat lähes rantaan asti. Olohuoneesta näkee suoraan merelle.

Mökissä on 2 terassia. Etupihalla grilli läheisyydessä ja saunan terassi, josta pääsee kätevästi rantaan. Olohuoneen ikkunoista näkee suoraan merelle. saunassa on ikkuna, josta näkee osittain merelle.

Hinta alkaen 910 € /viikko, päivähinnat näet kalenterista. Kysy Juhannusviikkoa erikseen.

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

Mökissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna sähkökiukaalla, grilli ja pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene. Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi (ns. jenkkikaappi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Asunnossa on myös astianpesukone, pyykinpesukone, dvd- ja/tai cd-soitin.

Maalämmön ansiosta on koko mökissä vesilämmitteinen lattialämmitys.