Kaikki mökit / Mökki 1

Mökki 1

Mökki 1 Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Mökki on pitkäaikaisessa vuokrauksessa. Varustus 2 huonetta, olohuone ja keittiö, pukuhuone, sauna, suihku, sisä-WC, takkahuone ja terassi on merelle päin. Lisäksi pihalla on aitta/autotalli. Mökki 1 on suojaisalla paikalla Tuuskinkylän kupeessa. Mökki sijaitsee lähes tuulettomassa niemenpoukamassa, jossa on mahtavat maisemat lännen suuntaan.  Pihamaasto on tasainen. Pihalta löytyy puuvaja [...]
Vuosisopimuksella, varattu
6 hlöä
72 m²

Kalenteri
Kuvaus
Sijainti
Varusteet

Mökki 1

Rakennettu vuonna 1979. Peruskorjattu 2010. Mökki on pitkäaikaisessa vuokrauksessa.

Varustus
2 huonetta, olohuone ja keittiö, pukuhuone, sauna, suihku, sisä-WC, takkahuone ja terassi on merelle päin. Lisäksi pihalla on aitta/autotalli.

Mökki 1 on suojaisalla paikalla Tuuskinkylän kupeessa. Mökki sijaitsee lähes tuulettomassa niemenpoukamassa, jossa on mahtavat maisemat lännen suuntaan.  Pihamaasto on tasainen. Pihalta löytyy puuvaja sekä pihagrilli. Oma hiekkaranta. Mökiltä näkee upean auringon laskun.

Mökissä on  iso terassi sekä takkahuone, jotka kummatkin ovat merelle päin. Olohuoneen ikkunoista näkee suoraan merelle. Lisäksi pihalla on aitta/autotalli.

Vuosisopimuksella, tällä hetkellä varattu.

Katso lisätietoa vuodevaatteista ja muista käytännön asioista

Mökissä on taulu-TV, radio, suihku, sauna puu- tai sähkökiukaalla, Pihakalusteet sekä rannassa oma soutuvene.

Keittiöstä löytyy sähköliesi, jääkaappi (ns. jenkkikaappi), mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Lattialämmitys sekä wc ja pesuhuonessa.